Várja a jelentkezőket a spanyol minor

Felvételi elbeszélgetés: 2022. szeptember 8. (csütörtök) 12h, MÚK C épület Horányi Terem.

2022.07.28.
Várja a jelentkezőket a spanyol minor

A minorba való belépés feltétele: egyetemi felvétel, megfelelő nyelvi előképzettség, amelyről a minor szak szintfelmérés keretében a szemeszter kezdetén győződik meg.

Tájékoztatjuk az érdeklődőket, hogy a Spanyol Nyelvi és Irodalmi Tanszék a 2022/2023-as tanévre is hirdet minoros szintfelmérő beszélgetést, amelynek időpontja és helye: 2022. szeptember 8. (csütörtök) 12h, MÚK C épület 248. Horányi Terem. 

Elvárás a legalább középfokú vizsgának (B2) megfelelő nyelvtudás, de a beszélgetés során a jelentkezők tájékozottságát is felmérjük a spanyol és spanyol-amerikai irodalmi, nyelvészeti és civilizációs témákban.

Az előzetes igényfelmérés céljából kérjük, hogy a jelentkezéshez töltsék ki ezt az űrlapot. A személyes adatokat bizalmasan kezeljük, harmadik félnek nem adjuk át. A jelentkezési lap helyben, a szintfelmérő beszélgetés előtt személyesen is leadható (nyomtatható változat).

Mindenkit nyomatékosan kérünk, hogy a szintfelmérő előtt ne jelentkezzen fel a szemináriumokra, ugyanis kizárólag azoknak tudunk férőhelyet biztosítani, akiknek a Tanszék a meghallgatás alapján javasolja a minoros képzés megkezdését.  

A spanyol szakra a második szemeszter végén, a Nyelvi alapvizsga sikeres letétele után lehet jelentkezni a Neptun szakirányválasztási felületén, ennek jóváhagyása után válik valaki hivatalosan is spanyol minor szakossá.

Tanegységlista

További információkért látogassanak el a honlapunkra.